Hoş geldiniz!
Kitap ve Kitap Bölümü

Cen-Yagiz, S., & Aytac, B. (2021). An Ecocultural Perspective on Learning Disability: Evaluation of Familial and Cultural Factors and Presentation of an Integrated Model. In Dyslexia. IntechOpen.

Aytaç, B. (basımda). Bölüm 8 Zekâ. Çocuk Gelişimi, Child Development, (Çev. Edt. Ayşen Güre) 14. Baskı içinde (s.228-246).

Uçanok, Z. ve Acar Bayraktar A. V. (basımda). Bölüm 2 Biyolojik Başlangıçlar. Çocuk Gelişimi, Child Development, (Çev. Edt. Ayşen Güre) 14. Baskı içinde (s. 46-72).

Bayar, Y. ve Uçanok, Z. (2019). Ebeveyn Akran Yönetiminin Öncülleri ve Akran İlişkileri Açısından Sonuçları. Ayşen Güre (Ed.), Aile Sistemleri 1. Baskı içinde (s. 32-47). Ankara: Türkiye Klinikleri.

Güre, A., Bayraktar, A. V. A., Çakmak, Z., Topçu, A. E., Gümüşten, D., Korfal, A. ve Şahin, H. (2019). Aile Stres Modeli Çerçevesinde Yürütülen Görgül Çalışmalara Bakış. Türkiye Klinikleri Psikoloji-Özel Konular, 4(2), 48-58.

Aytaç, B. (2018). Bölüm 4 Duyum, Algı ve Dikkat. Yaşlanma ve İleri Yetişkinlik, Aging and Older Adulthood, (Çev. Edt. Zehra Uçanok) 3. Baskı içinde (s.100-107).

Aytaç, B. (2018). Bölüm 11 Akıl Sağlığı, Psikopatoloji ve Terapi. Yaşlanma ve İleri Yetişkinlik, Aging and Older Adulthood, (Çev. Edt. Zehra Uçanok) 3. Baskı içinde (s. 329-360).

Uçanok, Z. (2018). Bölüm 1 Yaşlanma ve İleri Yetişkinliğe Giriş. Yaşlanma ve İleri Yetişkinlik, Aging and Older Adulthood, (Çev. Edt. Zehra Uçanok) 3. Baskı içinde (s. 1-32).

Aytaç, B. ve Uçanok, Z. (2017). Sosyal Duygusal Gelişim. Yurdakök, M. (Ed). Pediatri içinde (s. 428-437). Ankara: Güneş Tıp Kitabevleri.

Smith, P. K., Kwak, K., Hanif, R., Kanetsuna, T., Mahdavi, J., Lin, S., Olafsson., ve Uçanok, Z. (2016). Linguistic issues in studying bullying-related phenomena: Data from a revised cartoon task. In P. K. Smith, K. Kwakand Y. Toda (eds.). School bullying in different cultures: Eastern and Western cultures (pp. 280-298). United Kingdom: Cambridge University Press.